Onsdag d.02-12-2015 | 0 kommentarer

Valg af bordtennisbord

Vi har solgt bordtennisborde i over 30 år og det er vores erfaring, at det er en god idé at sætte sig lidt ind i de forskellige muligheder inden et eventuelt køb. Det er jo vigtigt at I får lige præcist det bordtennisbord, som dækker jeres behov.

I hjemmet er der ofte begrænset plads til opbevaring af et bordtennisbord - og så er det vigtigt at bordtennisbordet fylder mindst muligt, når det er pakket sammen. Skal bordtennisbordet ofte pakkes sammen, eller køres frem, skal dette selvfølgelig også være let og enkelt.

Se vores komplette udvalg af kvalitets bordtennisborde


Skal bordtennisbordet være med playbackfunktion

- så anbefaler vi Playback-bordet fra Butterfly. Playback funktion betyder, at man kan have den ene plade stående lodret, mens den anden er slået ned. På den måde kan man spille op ad pladen. Se video af bordet herunder: 

 

Skal bordtennisbordet være hurtigt og nemt at stille op?

- så er Waldner Highschool-bordet fra Donic rigtigt godt bud. Centrefoldsystemet som benyttes i bl.a. Donic Waldner Highschool gør, at borde af denne type er de absolut hurtigste at stille op.

 

Udendørs Bordtennisborde

Bordtennis behøver ikke at foregå indendørs, så vi har naturligvis også bordtennisborde til udendørsbrug - alle vore udendørs bordtennisborde kan tåle at stå ude hele året. Se vores udvalg af outdoor bordtennisborde her

 

Råd og Vejledning

Ønsker du råd og vejledning i forbindelse med køb, kan du ringe herind på tlf. 86 14 29 11 - vi har åbent mandag til fredag fra 10.00 til 17.30, samt lørdag fra 10.00 til 13.00.