Torsdag d.01-02-2018 | 0 kommentarer

Nye tider. Bedre priser.

 

Vores kunder har for alvor fået øjnene op for billigere alternativer til den meget dyre Tenergy. Den gode nyhed er, at alternativerne holder absolut højeste kvalitet. Baseret på de seneste måneders forrygende salg kan vi nu præsentere vores nye bestsellers. 


TIBHAR EVOLUTION MX-P  

Kæmpesuccessen hos elitespillere, hvor belægningen stormer frem. Tibhar Evolution bruges af både den regerende europamester i herre single, samt af den danske mester Tobias Rasmussen. Senest er også den talentfulde Stigadivisionsspiller Rasmus Kruse Mikkelsen skiftet til Evolution MX-P.

Belægningen har naturligvis masser af power og skru. Men den udmærker sig især ved at være meget stabil i spillet. Denne rene feedback i gummiet er afgørende for, at dit spil hænger sammen i pressede kampsituationer. 

Stabilitet og nøjagtigt feedback giver resultater. Netop derfor har så mange spillere haft succes på allerhøjeste niveau med denne belægning. 

Er du den næste som springer på denne fantastiske belægning og dropper fortidens dyre løsninger?

Køb Tibhar Evolution her: https://www.btex.dk/catalogsearch/result/?q=evolution


ANDRO RASANTER 
Den europæiske monster-succes - fuldt optimeret til den nye plastikbold med optimale muligheder for at få et godt greb i de nye bolde. Andro Rasanter bruges blandt andet af det nye europæiske håb - 
Adam Szudidam fra Ungarn. 

Køb Andro Rasanter her: https://www.btex.dk/andro-rasanter-r50.html