Onsdag d.29-08-2018 | 0 kommentarer

Nye Inzone træ på vej!

Inzone har i samarbejde med en af verdens førende battræfabrikanter - svenske woodhouse - udviklet 5 nye Inzone battræ som snart kommer i handlen. 

Produktionen af Inzone battræ tager længere tid end man måske umidddelbart skulle tro. Fra den grundige udvælgelse af råmaterialet til det endelige battræ er færdigt går der over 6 måneder. Inzone battræ er opbygget af finerlag af forskellige tykkelser. De enkelte finerlag består af flere forskellige typer træ. Træets håndhed, finerlagenes tykkelser og placering har alt sammen stor indflydelse på det færdige battræ´s egenskaber. Det er også afgørende at vægten bliver som ønsket. Et allround battræ til begyndere skal være lettere end et offensivt battræ til elitespillere. Selve limen er også grundigt udvalgt. Finerlagene skal limes sammen i en meget omhyggelig process alt efter hvilke egenskaber battræet skal have. I Inzone Explorer Off battræet er der endvidere tilsat carbonfibre for at forbedre stabiliteten og ensartetheden i battræet. 

At lave et godt battræ med de rigtige egenskaber er således en krævende process som kræver stor expertise. Det essentielle er grundig udvælgelse af de rigtige finerer, i den rigtige tykkelse, i den rigtige kvalitet. Limprocessen, med udvælgelse af lim, finindstilling af presset ved sammenlimningen, samt viden om den korrekte temperatur og tørretid er også altafgørende for det færdige produkt. 

Inzone battræ er absolut topkvalitet. Alle kanter er håndslebne og forstyrrende knaster mv. er frasorteret. Den nye serie dækker alle spillertyper lige fra begynder til elite.

 

Inzone Flame XS. Ungdom allround med ekstra lille greb.

Inzone Flame All. Ungdom allround med alm. ungdomsgreb.

Inzone Columbia All+. Senior Allround.

Inzone Explorer Off-. Senior allround/offensiv. Med softcarbon.

Inzone Galaxy Off. Senior offensiv.