Tirsdag d.28-08-2018 | 0 kommentarer

Mød Tibhar spiller Marius Dam

Hvilken klub spiller du i og hvem synes du spiller det flotteste bordtennis i din klub?

Jeg spiller for HGI (Hillerød), som jeg er flyttet til her i sommers fra BTK Viby. Jeg vil mene den der spiller det fedeste bordtennis i klubben er min holdkammerat på elitedivisonsholdet, Oliver Petersen

 

Hvem er dine trænere?

Min primære træner er Ola Lindberg og Nicolai de Voss, men jeg træner også i Level Academy hvor Kim Nylander og Nick Ilsø er trænere.

 

Hvornår - og hvor - startede du med at spille bordtennis?

Jeg startede med at spille bordtennis da jeg var 10 år gammel (i 2011), hvor jeg kom op i BTEX og spurgte hvor den nærmeste bordtennisklub lå. De henviste mig så til Viby, hvor jeg har spillet lige fra 2010 og til 2018

 

Hvad er din største styrke som bordtennisspiller?

Jeg vil mene min største styrke i mit spil er min baghånd. Specielt skruen i min baghånd, er nok det jeg vinder mest på.

 

 Hvad er din begrænsning som spiller og hvordan arbejder du med den?

Min største svaghed er nok min forhånd. Jeg har siden jeg flyttede til Hillerød trænet intensivt på at forbedre den så meget som muligt. Det har jeg hovedsageligt gjort ved at køre en masse uregelmæssigt, så jeg ikke taber battet for langt ned.

 

 Hvem er dit forbillede – behøver ikke være inden for bordtennis?

Mit store forbilede har altid været fodboldspilleren, Messi. Lige siden jeg har været helt lille har jeg altid fulgt ham. Hans mentalitet og hans vej til hans succes har altid inspireret mig meget.

 

 Favorit-fodboldhold?

 Ift fodbold, ved dem der kender mig bare nogenlunde, at jeg er stor Brøndby-fan. Holdmentaliteten og de mange fans bag klubben er helt enestående.

 

Hobby når du ikke spiller bordtennis?

Når jeg ikke spiller bordtennis kan jeg godt lide at bruge tid med mine venner. Det er en god måde at få bordtennis lidt på afstand, så det ikke kommer til at fylde for meget mentalt.

 

Bedste film?

21 Jump Street
 
 

Hvad spiller du med af bordtennisbat:

Mit bat består af et CCA Limited træ, MX-P i forhånden og MX-S i baghånden. Jeg spiller med den lidt blødere MX-S i baghånden, så jeg kan få den ekstra skru, der er så vigtig for mig. Jeg skiftede fra Tenergy til Tibhar Evolution serien, hvilket ikke tog specielt lang tid at vænne sig til, da de to belægninger minder meget om hinanden. Jeg spillede tidligere med Boll ALC. Det er nu skiftet ud med Tibhar CCA Unlimited, hvilket heller ikke krævede større tilvænning. Jeg er meget tilfreds med mit bat lige nu. Hårdheden i træet passer mig fint og belægningerne er også super fine.

 

Battræ? Tibhar CCA Unlimited

Forhånd? Tibhar Evolution MX-P

Baghånd? Tibhar Evolution MX-S

 

Hvorfor bliver du den næste danske topspiller?

Jeg vil selv sige jeg er god til at køre hårdt på i træningerne, hvilket er en vigtig del af det at blive en topspiller. Udover det har jeg fået et rigtig rigtig fint setup i Hillerød, hvilket helt sikkert også vil bidrage til min udvikling.

 

Danmarks bedste bordtennisforretning?

Der er vist ikke så meget tvivl om at den eneste butik man skal gå til, hvis man skal have godt bordtennisudstyr, er BTEX:)