Torsdag d.14-11-2013 | 0 kommentarer

Inzone – Bordtennisexperternes eget mærke

Bordtennisbranchen har udviklet sig til et kapløb mellem mærkerne om at kunne levere hurtigere og hurtigere udstyr. Resultatet er et kæmpe udbud af hurtige løsninger. Produkterne er af høj kvalitet og udviklingen er bestemt positiv.

Det er de færreste, som savner de bats vi spillede med for 10 år siden. De nye bats er sjove at spille med. Det synes vi alle – eller gør vi?  


Udviklingen har nemlig en bagside.

Gruppen af begyndere og letøvede er blevet efterladt alene. Markedet har kun fokuseret på eliten og de øvede spillere.  Problemet er, at bordtennis kun er sjovt når man rammer bordet. Og det er altså svært, hvis man som begynder udstyres med samme bat som en elitespiller.

Det er en udvikling vi hos Bordtennisexperterne har kunnet følge på nærmeste hold gennem mange år. Derfor har vi lanceret vores eget mærke -  INZONE.

 

 

 

Vi ved at bordtennis er en svær sport.

Det er afgørende, at begynderen starter med et bordtennisbat, som det er let at udvikle sig med. Det skal netop ikke være hurtigt, dyrt eller farvestrålende. Derimod er det afgørende, at battet giver masser af feedback, så du får ro til at udvikle dine slag.

Hos INZONE-produkter er kontrollen helt i top. Vores løsninger er baseret på, at du skal have de bedste forudsætninger for at kunne dygtiggøre dig som spiller.

Vi ønsker med INZONE, at tilbyde vores kunder nogle sikre og gennemtestede begynderløsninger. Løsninger som er baseret på vores viden omkring bordtennissporten.

Med INZONE produkter kommer du godt og sikkert i gang med bordtennissporten.   

 

Vi har udviklet løsninger til både børn og voksne.

Startbattet Battet til ungdomsspilleren som skal til at starte i klub. Vægten, størrelsen og materialerne er nøje udvalgt til en begynders behov. Der er moderat tempo og skru. Kontrollen er rigtig god.

Inzone Progress Battet til ungdomsspilleren som har spillet i klub i nogle måneder. 

Inzone Kontrol Battet til den voksne spiller som gerne vil i gang med klubbordtennis og som ikke har modtaget træning tidligere. Battet har en fantastisk god kontrol og nemt at skrue med.

Inzone Allround Plus Battet til den voksne spiller, som har de grundlæggende teknikker på plads, men som endnu ikke har den store kluberfaring. Battet har rigtige gode spillegenskaber og ideelt til allround bordtennis.