Søndag d.07-10-2018 | 0 kommentarer

Hvad spiller de bedste med?

Dansk Mester Herresingle: Anders Lind. DONIC. Belægning: BLUESTORM Z1
Anders spiller med de nye plastikboldoptimerede DONIC Bluestorm Z1 belægninger på begge sider. Bluestorm Z1 er den hårdeste og mest præcise i Bluestorm-serien. Ønsker du længere kontakttid og mere fejl-tolerance, så kommer Bluestorm også i Z2 og Z3 udgaven.
https://www.btex.dk/catalogsearch/result/?q=bluestorm

Danske Mester U21: Tobias Rasmussen. TIBHAR. Belægning. TIbhar MX-P
Tobias, som også blev danske mester i herre single i 2017, spiller med de meget populære Tibhar MX-P belægninger. Tibhar MX-P kombinerer power, skru og fart på en særdeles vellykket måde. Tibhar MX-P er en af de mest brugte belægninger på eliteplan i Danmark og så er prisen endda i den lave ende!
https://www.btex.dk/catalogsearch/result/?q=evolution

Dansk Mester Junior: Thor B. Christensen. ANDRO. Belægning: RASANTER 
Andro Rasanter-serien er den mest solgte turneringsbelægning af alle hos BTEX. Thor bruger de populære Andro Rasanter R47, som er ekstremt kraftfulde og har masser af skru. Samtidig er Rasanter-serien tilpasset den nye plastikbold, hvilket udmærker sig ved et rigtig godt greb i bolden. 
https://www.btex.dk/andro-rasanter-r47.html


Dansk Mester Drenge: Mathias Larsen. TIBHAR. Belægning: Tibhar MX-P 
Tibhar MX-P belægningens særdeles vellykkede kombination af power, skru og præcision gør den til et oplagt og sikkert valg for den ambitiøse spiller, som har mange ugentlige træningstimer. Mathias sikrede sig det danske mesterskab med en stærk kombination af power, præcision og sikkerhed!
https://www.btex.dk/catalogsearch/result/?q=evolution
 

Dansk Mester Yngre Drenge: Viktor Oksfeldt: TIBHAR. Belægning: Tibhar MX-P  

Selv i de yngste rækker er TIbhar MX-P belægningen meget populær. Belægningen holder godt og koster mindre end andre belægninger fra konkurrerende mærker. Og det endda uden af man går på kompromis med kvaliteten. Viktor har en meget veludviklet og flot fysik i sit bordtennisspil, hvilken er nødvendigt for optimal udnyttelse af MX-P belægningen. Mange spillere i yngre drenge rækken har større fordel af lidt mindre krævende belægninger såsom Tibhar Aurus Select.  
https://www.btex.dk/catalogsearch/result/?q=evolution