Søndag d.21-04-2013 | 0 kommentarer

Præstations Analyse!

Table Tennis Player Analysis Præstationsanalyse – hvad er det? Præstationsanalyse kan bidrage til at optimere præstationen, for en given atlet. Det gøres gennem analyser på atleten, som giver valide, objektive og detaljerede data på centrale præstationsparametre.

Præstationsanalyse udføres i såvel træningssammenhænge som under konkurrence og skal bidrage til at højne træningskvaliteten samt sikre optimal forberedelse til - og evaluering af konkurrence.

Præstationsanalyse anvendt i konkurrencesituationer vil bl.a. gøre det muligt at lave analyser, profiler og statistikker på såvel egne atleter som modstandere. Træner, atleter og hold kan med denne viden, og sammen med tidligere erfaringer, benytte analyserne til at evaluere præstationer og udforme strategier for fremtidige præstationer.

Træneren er – sammen med eksperterne – afgørende i denne analyseproces. Det gælder både i forhold til at identificere de centrale præstationsparametre, der sættes fokus på og i særdeleshed i forhold til at omsætte de centrale fund til en præstationsforbedring i træning og ultimativt i konkurrence. Øget kvalitet – af træningen og i konkurrence

Præstationsanalyse kan udføres såvel i træning som under konkurrence. Det kan bidrage til at højne kvaliteten af træningen, og det kan være med til at sikre optimale forberedelser til konkurrence.

Præstationsanalyse kan desuden være et redskab til at evaluere konkurrencesituationer, og over tid vil det bl.a. gøre det muligt at lave analyser, profiler og statistikker på såvel egne atleter som modstandere.

Informationer: Indehaver: Thomas Olsen Navn: Table Tennis Player Analysis Mail: ttpa@outlook.dk