Torsdag d.01-02-2018 | 0 kommentarer

Forandringer på belægningsmarkedet..

De nye bolde betyder markante rokeringer på belægningsmarkedet..

 

Efter en periode med en vis stabilitet på belægningermarkedet har indførelsen af de nye plastikbolde forårsaget markante forandringer i bordtennisspillernes valg af belægninger. Også blandt de allerbedste spillere. Daniel Simonsen (StigaDivisions Spiller Hillerød GI Bordtennis) vælger at skifte til et nyt Tibhar-setup kun to uger inden et af årets vigtigste stævner - Top12. Læs herunder hvordan det gik.

 

Daniel Simonsen, Hillerød Bordtennis:

"I midten af December 2017 indgår jeg officielt sponsoraftale med BTEX og Tibhar. Med turneringer og elitedivisionskampe forude, var jeg glad for at have aftalen på plads.


Det betød også, at jeg blev nødt til at skifte bat. Jeg startede med at få et bat tilsendt, men det passede ikke helt  til min spillestil.
Men efter en god snak med BTEX fik jeg sendt et nyt og det er virkelig et godt bat (CCA Unlimited med MXP- Evolution på begge sider).


Jeg skulle snart spille Top 12 og jeg havde derfor kun 2 uger til at vænne mig til battet, men det plejer for mig at være rimelig tid.
Det nye bat var hurtigere og det gjorde det mere sikkert for mig at spille med, så det er jo en perfekt kombination.
Jeg havde vænnet mig 100% til battet til weekendens top 12 og jeg vandt hele Junior top 12 uden at tabe en kamp.
Jeg er rigtigt glad på nuværende tidspunkt at have skrevet kontrakt med Tibhar og BTEX"

 

For alle bordtennisspillere er det vigtigt at finde et passende setup, som matcher ens alder, niveau, spillestil, styrker og svagheder.

Battet som Daniel Simonsen har valgt kan du læse mere om her: https://www.btex.dk/tibhar-cca-unlimited-mx-p.html. CCA Unlimited med Tibhar Evolution MX-P på begge sider er et bat som anbefales til elitespillere. Det er kraftfuldt, præcist og har en dejlig ren feedback. Men det kræver mange træningstimer i hallen at opnå fuld kontrol over en løsning som denne. For mange mindre øvede spillere kan et mere kontrollerbart bat være at foretrække. På www.btex.dk har vi gjort det let at navigere rundt i de mange forskellige bats. VI har inddelt nogle af de mest populære løsninger i de forskellige kategorier. Se mere her: https://www.btex.dk/produkter/bordtennisbat.html