Torsdag d.01-01-2015 | 0 kommentarer

Test af Andro Rasanter V42 2,0 mm

Andro Rasanter V42 2,0 mm er en rigtigt god belægning til spilleren, der vil spille hurtigt, men stadig have noget kontrol. Jeg testede den primært i baghånden, men også en smule i forhånden. Battræet jeg brugte var et Andrzej Grubba all+. Det er et træ med god kontrol, hvor man stadig kan spille hurtigt.

Det jeg får ud af belægningen, er at den er lidt hurtigere end hvad jeg er vant til. Jeg synes ikke at man ofrer så meget kontrol i forhold til lidt langsommere belægninger, såsom Tenergy 05-fx 1,9 mm. Belægningen er for mig rigtigt god til at baghåndsloope. Den har et godt greb på bolden der giver god skrue i slagene. Den er hurtig, men ikke sådan så jeg ikke kan kontrollere det. Man kan stadig godt blokere med den. Selvfølgelig er det ikke belægningen med mest kontrol. Belægningen er med en mellem til hård svamp (ca. 42 grader). Det er en tensorbelægning, så den har god katapult effekt. 

Jeg vil ikke foreslå belægningen til dig der ikke har så meget erfaring med bordtennis. Til dig er den for hurtig og svær at kontrollere. Den er til den øvede spiller, der har spillet i klub i længere tid. Jeg ville foreslå den til en mere offensiv spiller, der godt kan lide at loope meget, men også stadig har brug for kontrol i blokeringerne, og nogen gange blokerer.