Torsdag d.01-01-2015 | 0 kommentarer

Sådan træner du selv bordtennis.

De fleste kender nok det med at man bare virkelig gerne vil spille bordtennis, men man har ingen at træne med. Til dig der nogle gange har det sådan, har vi lavet nogle måder at træne alene på.

Hvis man kun har et bat og en bold, kan man altid stå og skyde bolden op i luften, og prøve at se hvor mange gange man kan gøre det uden at tabe bolden. Når det bliver for nemt, kan man gøre det svære ved at, gøre noget som for eksempel, bruge kanten af sit bat hver tredje slag. Eller man kan bruge battræet engang imellem. Det giver mere udfordring. Du kan også spille op af en væg.

Det kan godt være, at man er en af de heldige der har et bord. Hvis man har det kan man sætte det op af en væg, og spille op mod den. Man kan også slå den ene bordhalvdel op og spille op af den. Det bliver måske kedeligt lige så snart man lærer at lave overskru, fordi så ryger bolden for langt hver gang. Hvis det er sådan. Så kan man prøve og se om man kan lave en underskruet bold, der hopper ud over ens egen bordhalvdel igen. Når den kommer ud over kan man skyde til den. Det der er ved det er at man skal hente bolden.

Man kan, med et bord også serve træne. Det er altid en god ting at gøre, man kan øve nye serve, eller prøve at få mere skru på sin serv.

Den bedste løsning og dyreste løsning, ville være en bordtennisrobot. En bordtennisrobot er en maskine, der skyder bolde til en. Det er virkelig smart og det er lidt ligesom at få Kina træning. Robotten rammer nemlig næsten altid bordet.

Der er helt sikkert mange andre måder at træne selv på. Det her det er bare nogle af dem vi kunne finde på.