Torsdag d.01-01-2015 | 0 kommentarer

5 gode tips til at få mere ud af træningen.

Når man træner er det vigtigt at man får noget ud af det. Hvis man ikke får noget ud af det lærer man jo ikke mere. Og hvis man ikke lærer noget af træningen, hvad er så pointen i at træne? Derfor har jeg lavet nogle tips, til hvordan i kan få mere ud af jeres træning.

  1. Det skal være sjovt at træne, så at prøve nogle nye øvelser, eller skifte dem lidt nogle gange, er en god ting. Det giver mere variation i træningen og man lærer flere forskellige slag.
  2. Det er vigtigt med sikkerhed i sine slag, når man træner. Det er giver længere bolde og jo længere boldene er jo flere boldkontakter har man. Det er også vigtigt at man ikke bare hamrer til bolden, så hårdt at ham man træner med ikke kan redde den. Det er ikke sjovt for ens træningsmakker, og når man en eller anden dag kommer op imod en der kan blokere loopet, så er man ikke klar til at loope igen.
  3. Det er vigtigt at vide at det bare er træning. Det er ikke kamp og man skal ikke blive sur, hvis man ikke lige har verdens bedste dag, eller modstanderen rammer kanten. Man bliver stresset og irriteret, og mister derfor flere bolde. Det er for den sags skyld heller ikke en god ide at blive sur i en kamp.
  4. Spil med en der er omkring dit niveau. Det kan sagtens nogen gange være sjovt at spille med en der er virkeligt god. Det er også helt ok. Men for at få mere ud af sin træning, er det godt at spille med en på ens eget niveau. Da man for det meste vil kunne returnere hinandens slag.
  5. Det allervigtigste jeg kan komme i tanke om, som jeg allerede lidt har nævnt er: Hav det sjovt. Det er meget vigtigt, at have det sjovt med at spille bordtennis. Hvis man ikke har det sjovt med det, så skal man nok lige tage en pause fra træningen. Man kan så komme tilbage, når man føler at det vil være sjovt igen.